Miksi ehdokkaaksi

 

ON USKALLETTAVA. ON TOIMITTAVA.

ON RAKENNETTAVA.

 

 

Olen rohkea, aktiivinen ja yhteiskuntaa vastuullisesti uudistava. Juuri nyt eduskunta tarvitsee yhteistyökykyistä ja faktoihin perustavaa päättäjää. Päättäjää, jolla on lämmin sydän ja kylmä pää. Juuret syvällä Lapissa ja siivet, uskallus ja halu toimia Lapin ja Suomen eduksi parhaan kykyni mukaan.

 

Johtavissa luottamustehtävissäni omassa kunnassani ja maakunnassani olen tottunut toimimaan yli puoluerajojen ja hoitamaan sekä kohtaamaan isoja ja haastavia asiakokonaisuuksia.

Katson tulevaisuuteen myönteisesti ja haluan osaltani lisätä luottamusta ja tulevaisuutta yhdessä rakentavaa toimintatapaa ihmisten välille. Niin syntyy hyvä Lappi ja Suomi.

Minulle tärkeitä asioita ovat työelämän ja yrittäjyyden, sivistyksen, perhepolitiikan, turvallisuuden ja maakuntien asiakokonaisuudet. Niistä kirjoitan ja kerron lisää täällä kotisivuillani, sosiaalisessa mediassa sekä painetussa printissä.

 

Alta löydät myös kampanjapäällikköni yhteystiedot sekä tiimiin liittymislomakkeet. Voit olla mukana juuri sillä tavoin, kuin itse haluat.

 

Kampanjapäällikkö ja yhteyshenkilö Lapissa

Rosa Vetri

050 4043561

rosa.vetri@gmail.com

 

Olet tervetullut iloiseen tiimiimme, toivon yhteydenottoasi!