Sarasta Sanottua

Vaikuttajaverkostossani on paikallisia, maakunnallisia ja valtakunnallisia henkilöitä, jotka haluavat tukea työtäni edustajana. Lappi avainavustajaverkostooni voit tutustua täältä

Perehdy alla tarkemmin, miksi tunnetuimmat tukijani näkevät tärkeäksi olla mukana tukemassa ehdokkuuttani.

 

Jari Vilen, EU:n komission arktinen neuvonantaja

 

”Lappi on ainutlaatuinen osa Suomea omine haasteineen ja mahdollisuuksineen. Lapin ja lappilaisten etujen ajaminen suomalaisessa poliittisessa järjestelmässä vaatii kykyä argumentoida, faktojen hallintaa, käsityskykyä yhteiskunnan suurista kehityslinjoista sekä kykyä löytää liittolaisia ja tehdä kompromisseja. Uskon, että Saralla on nämä taidot ja tahto oppia uutta sekä kyky myötäelää ihmisten kanssa.”

Jari Vilén, EU:n komission arktinen neuvonantaja

 

 

 

 

 

”Työpaikat syntyvät pieniin yrityksiin. Siksi päättäjäksi pitää saada tolokun ihminen, joka haluaa tehdä yrittäjälähtöisiä päätöksiä. Saran tahtotila on saada yrittäjät mukaan neuvottelupöytiin, luomaan ihmisille työpaikkoja.”

J-P Mikkola, matkailuyrittäjä

 

 

 

 

”Sara on todella luotettava, ahkera, energinen ja hyväntuulinen ihminen. Hänellä on valtava asiantuntemus eri osa-alueilla. Hän uskaltaa pysyä näkemystensä takana. Yrittäjäperheestä tulevana opettajana, hän tuntee niin pienyrittäjien kuin opetuksen haasteet.  Sara on tasapuolinen ja oikeudenmukainen myös alueellisesti. Hän on ehdottomasti paras valinta Lapista eduskuntaan. Hänen arvomaailmansa vie Suomea oikeaan suuntaan. Varmista Lapin ykkösnaisen valinta!”

Jukka Rainto, yrittäjä, Isännöitsijätoimisto Rainto Oy, Keminmaa

 

 

 

”Sara Tuisku on poliitikko, joka ei ummista silmiään maahanmuuton haasteilta eikä ääri-ilmiöiltä. Suomi tarvitsee nyt kansanedustajia, jotka perehtyvät ilmiöiden juurisyihin ja puolustavat rohkeasti demokratiaa ja suomalaisia arvoja.”

Jihadismin tutkija Atte Kaleva

 

 

 

”Olen nähnyt Saran johdonmukaisen tavan toimia tärkeinä pitämien asioiden eteen. Lasten ja nuorten asiat ovat Saralle etusijalla. Heihin kohdistuvien rikosten rangaistuksia täytyy kiristää.”

Antti Häkkänen, oikeusministeri

 

 

 

 

Peter Vesterbacka

 

”Sara Tuisku on tulevaisuuden tekijä. Tulevaisuus ei synny säilyttämällä, vaan katsomalla pitkälle eteenpäin ja tavoittelemalla kunnianhimoisesti Suomeen investointeja ja innovaatioita. Korkeakoulujen ja ympäröivän yhteiskunnan saumaton yhteistyö on yksi avain menestykseen. Sara on rohkea edelläkävijä.”

Peter Vesterbacka, liikemies, pelikehittäjä

 

 

 

 

”Arvostan Saran tapaa hoitaa luottamustehtäviä. Hän perehtyy ja paneutuu asioihin kunnolla, osoittaa sitoutuneisuutta ja välittämistä. Olen vaikuttunut hänen aidosta motivaatiostaan vaikuttaa yhteisiin asioihimme, faktatietoa ja empatiakykyään hyödyntäen.”

Leena Laine, hammaslääkäri, yrittäjä

 

 

Kansanedustaja Elina Lepomäki

 

”Vaalien alla on helppoa luvata äänestäjille mukavia asioita. Järkevä ja välittävä poliitikko sen sijaan miettii, miten jokainen voisi onnistua yhteiskunnassa paremmin omalla panoksellaan – ja tavallaan. Siksi Sara olisi hyvä kansanedustaja.”

Elina Lepomäki, kansanedustaja

 

 

 

 

Osmo Pieski, Orimattilan kaupunginjohtaja

 

”Lappi tarvitsee Arkadianmäelle edustajan, jolla on juuret ja siivet – Sara Tuisku tuntee Lapin ja sen ihmiset ja jakaa heidän arvonsa. Samalla hänellä on ajatus kuinka uudistaa yhteiskuntaa maailmassa, joka muuttuu kovaa vauhtia”

– Osmo Pieski, Orimattilan kaupunginjohtaja

 

 

 

 

 

Johtaja Ulla Karvo

 

”Sara on rohkea ja ahkera nuori poliitikko, joka ei pelkää ottaa kantaa asioihin Lapin paremman tulevaisuuden puolesta.”

– Ulla Karvo, varatuomari, Kuntaliiton Brysselin toimiston johtaja

 

 

 

 

 

Kunnallisneuvos Maarit Airaksinen

 

”Suomella on edessään vaikeita päätöksiä. Maamme etsii uutta suuntaa ja me lappilaiset voimme tarjota sen etsijäksi ja tekijäksi ihmisen, joka ei hiihdä vanhaa latua, vaan uutta. Sarassa on karismaa, voimaa ja näkemystä. Hänen rohkeudessaan tehdä kiteytyy se asenne, jota koko Suomi tarvitsee.”

– Maarit Airaksinen, Johdon sihteeri evp., kunnallisneuvos, Rovaniemi

 

 

 

 

Erikoissairaanhoitaja Leena Harju-Autti

 

“Arvostan Saran avoimuutta ja tapaa tehdä politiikkaa yhdessä ja kenttää kuunnellen. Sara on sairaanhoitopiirin varapuheenjohtajana tehnyt hyvää työtä ja paneutunut sote-asioihin.”

– Leena Harju-Autti, erikoissairaanhoitaja, Lapin Keskussairaala, Rovaniemi

 

 

 

 

Risto Niva

 

“Tulevaisuuden haasteet tarvitsevat osaavat tekijät, joilla on uusia näkemyksiä ja rohkeutta tekoihin. Sen vuoksi valintani on Sara Tuisku.”

– Risto Niva,  yrittäjä, ROPSin puheenjohtaja, Rovaniemi

 

 

 

 

Aki Pihlaja

 

”Sara on Lapin luonnon ystävä, samalla hän ymmärtää että Lapin ihmisille moottorikelkkailu on osa elämää – työ, elinkeino, harrastus, elämän laatua, perheen yhteisen luontoretken mahdollistaja.”

– Aki Pihlaja,  snowcrossin Suomen- ja Euroopanmestari

 

 

 

 

Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä

 

”Sarasta Lappi saa edustavan ja vahvan puolestapuhujan, jolla on osaamista ja kykyä ymmärtää myös liike-elämän tarpeet.”

– Jukka Mäkelä, kaupunginjohtaja, ex – kansanedustaja, Espoo

 

 

 

 

Keittiömestari Tero Mäntykangas

 

”Hieno homma että meillä on Lapista Sara, jota aidosti kiinnostaa porotalous, lähiruoka ja ruoan alkuperä. Sara ymmärtää Lapin elinkeinoelämän erityistarpeet sekä pientuottajien ja porotalouden yhteiskunnallisen vaikutuksen Lapin matkailulle.”

– Tero Mäntykangas,  Lapland Hotels Keittiöpäällikkö

 

 

 

 

Yrittäjä Katja Eteläinen

 

”Sara Tuisku on ansainnut paikkansa eduskunnassa vuosien työllä. Poliittiset kannuksensa hän on kerryttänyt työtunteja laskematta. Arvostan Sarassa perusteellisuutta, johdonmukaisuutta ja tahdikkuutta, kykyä keskustella mistä tahansa teemasta faktoihin perustuen. Työssään hän uskaltaa tehdä ikäviäkin päätöksiä silloin, kun yleinen etu ja linjaukset niitä vaativat. Saran vahvuudeksi lasken laaja-alaisen näkemyksen niin koulutukseen, terveydenhoitoon kuin perheiden arkeen liittyvissä asioissa. Oikeudenmukaisuus, ahkeruus ja yhteistyötaidot ovat olennainen osa hänen ammattitaitoaan tulevana kansanedustajana.”

– Katja Eteläinen,  Kauppias Keittiömaailma Rovaniemi

 

 

 

Puhemies Paula Risikko

 

”Sarasta Lappi saa vahvan yrittäjyyden ja työllisyyden puolestapuhujan. Olemme molemmat yrittäjäperheen kasvatteja.”

– Paula Risikko,  puhemies, Suomen Eduskunta

 

 

 

 

Pormestari Jan Vapaavuori

 

”Talouden tilanne vaatii kovia tekoja. Sara on asioihin syventyvä persoona, jolla on tuoreita näkemyksiä”

-Jan Vapaavuori, pormestari, Helsinki

 

 

 

 

 

Aluepäällikkö Kari Tuominen

 

”Lapin säilyttäminen elinvoimaisena vaatii rautaista tahtoa, osaamista ja suurta sydäntä – siksi Sara Tuisku.”

-Kari Tuominen, aluepäällikkö, kaupunginvaltuutettu, Rovaniemi

 

 

 

 

 

Kansanedustaja Jaana Pelkonen

 

”Sara on kaltaiseni tolkun ihminen; haluaa vähentää holhousta, työskentelee ahkerasti pienyrittäjien ja matkailun asioiden eteen. Juuri sellaisen edustajan Lappi tarvitsee”
-Jaana Pelkonen